Indkøbskurv
Inkøbskurven er tom
Gå til inkøbskurven

Produkter mod...

Find dit skadedyr

Bladlus eller spindemider? Gråskimmel eller meldug? Skadevoldere er ofte meget små og svære at se.

Find via billede

Find via kategori

Bladlus


Der findes flere hundrede arter af bladlus i den danske natur. De angriber stort set alle plantearter, men det er oftest ikke mere end en håndfuld bladlusarter, der angriber kulturerne i drivhuset og vindueskarmen.

Bladlus er oftest grønne men kan variere i farven fra grøn, rød til sort. De er 1-3 mm lange og oftest uvingede, men enkelte individer kan danne vinger. Bladlus suger plantesaft og sidder helst på undersiden af de nedre blade eller i topskud. Hvide huder på oversiden af blade afslører tit kolonierne af bladlus.Symptom


Undersøg topskud og blade for bladlus eller hvide huder af døde bladlus. Ofte udskiller bladlus affaldsproduktet "honningdug", der danner en klistret belægning på bladene. Blade og topskud kan blive deforme som følge af bladlusenes sugen.

Produkter mod Bladlus

Bladlusgalmyg og -snyltehvepse

En blanding af bladlusgalmyg og -snyltehvepse, der er specialiserede i at flyve rundt og finde og bekæmpe bladlus i drivhuset eller udestuen. Egner sig godt forebyggende eller ved begyndende bladlusangreb.


Bladlusgalmyg og -snyltehvepse
Pris kr. 215,00

Guldøjelarver

Guldøjelarver er glubske rovdyr, der er specielt velegnede til bekæmpelse små koncentrerede pletter med angreb af bladlus. Leveres i karton med ca. 500 stk.


Guldøjelarver 500 stk
Pris kr. 215,00

Anthocoris-næbtæge

Næbtægen er især velegnet mod angreb af bøgebladlus i bøgehækken samt mod bladlopper i f.eks. pæretræer.


Anthocoris-næbtæge 200 stk
Pris kr. 365,00

© 2022 Borregaard Bioplant ApS