Indkøbskurv
Inkøbskurven er tom
Gå til inkøbskurven

Produkter mod...

Find dit skadedyr

Bladlus eller spindemider? Gråskimmel eller meldug? Skadevoldere er ofte meget små og svære at se.

Find via billede

Find via kategori

Handelsbetingelser

Forbrugeraftaleloven
Dit køb her i nyttedyr.dk's netbutik er underlagt forbrugeraftaleloven"Lov nr. 451 om visse forbrugeraftaler" af 09. juni 2004.

Kun Danmark
Produkter og priser på nyttedyr.dk gælder kun levering i Danmark (eksklusiv Grønland og Færøerne). Produkter kan ikke bestilles til levering i udlandet. Alle kontrakter (faktura) indgås på dansk.

(Leverance iSverige: www.nyttodjur.se).


Alder

Du skal være fyldt 18 år for at handle på nyttedyr.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.


Levering

Forsendelsesmåde: PostNord Collect pakke. Du kan hente din pakke samme dag PostNord informere om,at den kan hentes.
Alle priser er inkl. moms, fragt/levering samt alle andregebyrer. Leveringstiden for bestilte produkter er normalt indenfor 1-5 hverdage fra afgivelse afbestilling. For enkelte produkter kan leveringen tage op til 1 uge. Længereleveringstid end 5 dage vil være angivet for de pågældende produkter. Ordrebekræftelse/fakturasendes til oplyste email-adresse i forbindelse med ordreafgivelse.

Fortrydelsesret

På alle produkter solgt på nyttedyr.dk er du sikret 14 dages returret gældende fra modtagelsesdatoen. Dvs. at du vil få alledine penge tilbage straks efter, at du har returneret varen. Benyttes fortrydelsesretten, skal varen returneres i væsentlig samme stand og mængde,som man modtog den. Køber betaler fuldt ud for returfragten. Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen give os meddelelse om, at du ønsker at fortrydedit køb. Meddelelsen skal gives pr. e-mail til borregaard@bioplant.dk eller på telefon 86 78 69 88. I din meddelelse skal dugøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte fortrydelses-formular og sende med retur. Du finder standardfortrydelsesformularen her.

Vi gør opmærksom på, at fortrydelsesretten på levende nyttedyr(rovmider, snyltehvepse, nematoder etc.) kan være svær at gøre gældende, da en returnering i praksis kan medføre, at nyttedyrene vil omkomme i forbindelse med returneringen og dermed ikke kan anses for at være tilbageleveret i væsentlig samme stand og mængde.

Husk at sætte nyttedyrene ud på planterne med det samme eftermodtagelse.

For andre produkter end levendenytteorganismer gælder følgende for varens stand, når du sender den tilbage: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del ellerintet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis du fortryder dit køb, får dunaturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form forstandardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alleomstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådantilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindeligetransaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Reklamation
BorregaardBioplant garanterer for kvaliteten af produkterne. Evt. reklamation på nyttedyr skal ske senest dagen efter modtagelse og kan foregå pr.e-mail til borregaard@bioplant.dk eller på
telefon 86 78 69 88. Ved reklamation skal faktura - eller ordrenummeropgives.

På alle øvrige produkter er der 2 års reklamationsret, dog kan reklamationsretten ikke overstige produktets naturlige holdbarhed.
Benyttes reklamationsretten kan køber enten sende produktet til Borregaard Bioplant ApSeller aflevere det personligt på nedenstående adresse. Hvis reklamationen er berettiget, sker følgende :
1.Borregaard Bioplant udbedrer produktet eller
2.Borregaard Bioplant ombytter produktet eller
3.Hvis 1. eller 2. ikke kan lade sig gøre tilbagetaler Borregaard Bioplant købsprisen inkl. eventuelle fragtomkostninger.

Betaling

Alleprodukter i nyttedyr.dk netbutik betales med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard.Betalinger med disse kreditkort er den mest sikre betalingsform på nettet, hvor du som forbruger er sikret 100 % mod svindel og manglende leveringer. Ved betaling med betalingskort sikres godkendelse hos PBS, men beløbet trækkes IKKE på din konto, før dine produkter afleveres til postbesørgelse hos postvæsenet.Alle betalingstransaktioner er krypterede. Dine kreditkortdata gemmes ikke efter at køber foretaget.


Persondatapolitik

Dergemmes ikke cookies på brugerens pc. Der registreres ikke personligeoplysninger i en logfil. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendigefor at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, e-mail og vare data, som vedrører dig. Personoplysninger der bliver transmitteret er krypterede. Oplysningerne bliver gemt i 5 år og er ikke krypteret. Alle oplysningerbliver behandlet strengt fortroligt, og bliver ikke videregivet til tredjepart.Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelsemod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Den dataansvarlige er Borregaard BioPlant ApS.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Yderligere oplysninger
På Forbrugerombudsmandens hjemmeside om e-handel www.net-tjek.dk/ kan du få uddybende information om e-handel og dine rettigheder.


Borregaard BioPlant ApS, Helsingforsgade 27B, 8200 Århus N, CVR NR. 21500445.Etableret 1993.
Tlf. 86 78 69 88 - Fax 86 78 69 22 - email: borregaard@bioplant.dk

 

© 2022 Borregaard Bioplant ApS